«Сім’ї» бувають різні: Президент Узбекистану побив доньку за оголення і небувалі розтрати з бюджету країни

Автор/джерело -  © “Вєсті”



Дата публiкацiї - 1.11.2013 20:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22092

У ЗМІ просочилася інформація про те, що Президент Узбекистану Іслам Карімов побив свою доньку Гульнару Карімову.

Карімов розсердився на Гульнару за неналежну поведінку

Політологи вважають, що через її неналежну поведінку батько вирішив відібрати у неї всю бізнес-імперію, повідомляє Forbes.kz.

За даними політолога, конфлікт розпочався тоді, коли у вересні 2013 року був заарештований двоюрідний брат Гульнари - Акбаралі Абдулаєв (син Тамари Собірової, яка є сестрою дружини президента Тетяни Карімової). За однією з версій, на Абдулаєва завели кримінальну справу за його "політичні амбіції". Нібито на нього знайшли компромат, який складається з відео, що було відзнято на декількох банкетах і вечірках за участю вузького кола. На них Абдулаєв кілька разів повторював фразу "Якщо Гульнара Ісламівна не побажає продовжити справу (глави держави) Ісламу Абдуганієвича, то вона готова доручити цю справу мені". Аналогічні заяви декілька разів робила і Гульнара.

Карімову про це доповів начальник СНБ Узбекистану. За допомогою Гульнари Акбаралі заманили в Узбекистан, в той час як він був у Дубаї, під приводом допиту в одній зі справ. Карімова особисто пообіцяла, що ніхто не буде його заарештовувати.

Проте, щойно він прилетів в Узбекистан - був одразу затриманий спецслужбами.

40-річна Гульнара Карімова опублікувала нову фотосесію на своїй сторінці в Твіттері 15 квітня цього року, супроводивши її коментарем: «втомилася... відзняли фотосесію...»

Ця ситуація привела в лють Карімову і вона кілька разів приїжджала в кабінет до начальника СНБ, в грубій формі ображала його і влаштовувала погром.

Після цього голова СНБ Рустам Іноятов розповів про все Президенту. А також розповів про те, що в західних ЗМІ були опубліковані знімки оголеної Гульнари.

Іслам Карімов лютував через те, що на всі "фестивалі" його доньки виділяли кошти з бюджету і не сповіщали його про це. Після того, що сталося, він наказав звільнити і заарештувати всіх начальників республіканських апаратів СНБ і МВС, які займаються боротьбою проти корупції та фінансових злочинів. Крім того, він наказав заарештувати автомобілі свого онука Іслама.

Потім він покликав Гульнару у свою резиденцію в Дурмені і там побив її. При цьому наголошував, що вона зганьбила його і сім’ю.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.