Тарифна війна. “Більшовики” показали свою антинародну сутність

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 20.02.2007 18:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2210

Верховна Рада відмовилася розглядати законопроект про врегулювання тарифів на комірне.

Верховна Рада не включила до порядку денного законопроект про зниження тарифів на ЖКГ і проект постанови про подолання негативних наслідків підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Зокрема, за включення до порядку денного законопроекту проголосувало тільки 193 народних депутати при необхідних 226-ти, за включення проекту постанови про подолання негативних наслідків підвищення тарифів у ЖКГ - теж 193 депутати.

При цьому Партія регіонів, СПУ і КПУ взагалі не брали участі в голосуванні.

Як повідомлялося раніше, сьогодні перед початком пленарного засідання парламенту депутати від правлячої коаліції заблокували парламентську трибуну, нібито, щоб не дозволити БЮТ це зробити.

Під час перерви, на погоджувальній раді було, нібито, прийняте рішення, що зазначений законопроект буде розглянуто після 16-ї години, на вечірньому засіданні.

Перед цим, прем'єр Янукович та депутати-“більшовики” від партії “Регіонів” публічно звинуватили лідера БЮТ Юлію Тимошенко у підвищенні комунальних тарифів, а дехто добалакався до того, що, нібито, уряд взагалі не має впливу на тарифну політику. Це, мовляв, компетенція місцевих рад.

Як загальновідомо, найбільше подорожчення комунальних тарифів сталося у Луганській, Донецькій, Харківській та інших східних областях та м. Києві. Саме там, де регіонали й їхні маріонетки мають більшість в органах місцевого самоврядування.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.