Нардепи ухвалили порядок денний і розійшлися консультуватися

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 7.11.2013 12:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22134

Верховна Рада погодилась включити до порідку денного законопроекти про Прокуратуру від президента та опозиції, як того вимагала опозиція.

За це проголосували 383 депутати.

Як перед цим повідомив голова парламенту Володимир Рибак, погоджувальна рада ухвалила рішення, що в разі позитивного рішення ВР, на вечірньому засіданні в четвер буде розглянуто проекти про Прокуратуру, два проекти щодо змін до виборчого законодавства від Партії регіонів та другий - від УДАРу.

Також у четвер мають розглянути чотири проекти щодо лікування засуджених за кордоном.

У свою чергу депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко заявив, що залишилося 3 євроінтеграційних закони, які ВР має розглянути.

"По двох з них є розуміння і як ми розуміємо підтримка з боку опозиції. Це закони про прокуратура і зміни до виборчого законодавства. Питання Тимошенко поки не знайшло спільне рішення. Але є політична воля проводити консультації і шукати вихід", - сказав він.

Після цього він повторив пропозицію про створення робочої групи, яка має виробити єдиний проект закону щодо лікування Тимошенко.

"Поки такого бажання і готовності немає з боку наших колег по опозиції. Ми сподіваємося, що до 16 години ці консультації будуть успішно завершені", - сказав він.

Перед цим лідер Батьківщини Арсеній Яценюк заявив, що опозиція вимагає розглянути пакетом: проекти про Прокуратуру, зміни до виборчого законодавства та взяти за основу проект Лабунської щодо лікування ув’язнених за кордоном.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.