Єфремов визнав, що у фракції ПР напружена ситуація

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.11.2013 13:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22136

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов публічно заявив, що серед провладних нардепів склалася напружена ситуація, спричинена санкціями Росії.

Про це він повідомив на брифінгу у парламенті.

За його словами, торгівельна війна, розв’язана РФ вже має наслідком падіння виробництва у промислових регіонах і втрату тисяч робочих місць.

Єфремов зазначив, що ця ситуація суттєво гальмує ухвалення євроінтеграційних законів. Він повідомив, що різні групи нардепів фракції регулярно зустрічаються з Президентом і керівництвом Адміністрації з цього приводу.

Єфремов повідомив за які законопроекти фракція ПР готова проголосувати сьогодні. "Наша фракція готова сьогодні голосувати за законопроект по прокуратурі, за зміни у виборче законодавство і наша фракція пропонує створити робочу групу з напрацювання законопроектів щодо лікування ув’язнених за кордоном, оскільки ті законопроекти, які є на сьогоднішній день, не відповідають елементарним юридичним вимогам, що і було вчора підтверджено профільним комітетом", - сказав Єфремов.

Щоб вирішити проблему, за його словами, потрібно створити робочу групу, яка з вже запропонованих законопроектів створить один компромісний.

На запитання журналістів про термін роботи робочої групи Єфремов сказав: "Якщо треба працювати дві-три доби, ми на це погодимося, якщо довше - то довше. Все залежатиме від бажання рухатися уперед".

Він також додав, що ПР готова попрацювати в пленарному режимі наступний четвер, якщо буде необхідно ухвалити законопроекти, на які вони згодні.

"Ми готові працювати сьогодні, завтра, у суботу, у неділю, але ж ми маємо працювати, а не людей смішити", - заявив Єфремов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.