Опозиція обіцяє до ранку написати новий законопроект з питання Тимошенко

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 7.11.2013 20:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22142

Лідери опозиційних фракцій обіцяють за ніч підготувати новий закон, який може вирішити питання екс-прем´єра Юлії Тимошенко.

Про це вони заявили на спільному брифінгу після завершення консультацій зі спікером парламенту Володимиром Рибаком та місією Європарламенту Коксом - Кваснєвським.

«Що ми будемо робити? Природно, завтра зранку ми підготуємо такий законопроект за підписом Яценюка, підписом Кличка і підписом Тягнибока», - розповів лідер фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

При цьому він зазначив, що опозиція насправді вважає недоцільним подавати ще один законопроект, щоб «знову входити в їх дискусії та їх гру, якщо не буде їх підпису під законопроектом».

«Буде підпис Олександра Єфремова - тоді, звичайно ж, можна подавати його в зал», - сказав Тягнибок.

Як повідомлялося раныше, Верховна Рада планувала відкрити вечірнє засідання о 16:00, проте через зустрічі спікера Володимира Рибака з лідерами фракцій за участю спостерігачів від ЄС екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського і екс-президента Європарламенту Пета Кокса, станом на 17:50 засідання не відкрито.

Нагадаємо, у Верховній Раді зареєстровано чотири законопроекти про лікування ув´язнених за кордоном. Сьогодні Рада мала розглянути дані законопроекти на вечірньому засіданні.

У той же час, Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендує Верховній Раді направити на доопрацювання всі проекти законів щодо лікування ув´язнених за кордоном.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.