Неофіційні зустрічі Путіна і Януковича свідчать про “розборки”, а не переговори

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 11.11.2013 17:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22169

Непублічність зустрічей президентів України та Росії Віктора Януковича та Владіміра Путіна вказує на конфліктність їхніх відносин.

Таку думку висловив президент центру «Український барометр» Віктор Небоженко.

«Такі «тіньові», приховані візити, коли обидві сторони майже не зізнаються в тому, що вони зустрілися, характерні для країн, в яких конфліктні відносини. Це з’ясування стосунків обома президентами, а не вмовляння одного іншим. І якщо немає що сказати суспільству офіційно через ЗМІ, то вочевидь під час цих зустрічей були негативні розборки, а не певні пропозиції», – вважає Небоженко.

«Зустрітися їм звісно треба було, бо кожен хотів виразити своє незадоволення, пред’явити один одному свої претензії. А як таку інформацію викинути в ЗМІ», – додав він.

Нагадаємо, Президент Віктор Янукович 9 листопада здійснив робочий візит до Російської Федерації, де зустрівся з Президентом РФ Владіміром Путіним.

Згодом прес-секретар Президента Росії Дмитро Пєсков підтвердив цю зустріч. Він заявив, що під час зустрічі обговорювалися торгово-економічні відносини між Росією і Україною.

Як відомо, попередня зустріч Януковича з Путіним відбулася 27 жовтня. Про деталі переговорів після цих візитів не повідомлялося.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.