Власенка відпустили, але кожного дня допитуватимуть

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 11.11.2013 22:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22174

Захисник колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив сьогодні ввечері після допиту в Генеральній прокуратурі, що йому призначили повторні допити на завтра, післязавтра і на п’ятницю.

За його словами, знаючи, що завтра до України має прибути спостережна місія Європейського парламенту.

Також Власенко припустив, що йому, найімовірніше, обмежать виїзд із Києва – щоб, як він заявив, «позбавити його можливості бачити» його підзахисну Тимошенко, а її «позбавити права на захист», повідомило інтернет-видання «Українська правда».

У Генпрокуратурі ще не коментували цих його заяв.

Сьогодні Сергієві Власенку оголосили в Генпрокуратурі підозру в заподіянні тілесних ушкоджень його колишній дружині Наталії Окунській, повідомила Радіо Свобода речниця ГПУ Маргарита Велькова. Розслідуються факти завдання тілесних ушкоджень у період із 2008 року, коли подружжя розлучилося, по 2012 рік. Генпрокуратура також просить Печерський райсуд Києва обрати Власенкові запобіжний захід у вигляді застави.

На початку року Генпрокуратура закрила одну з кримінальних справ стосовно Власенка, що була відкрита за заявою його колишньої дружини. Окунська подала у прокуратуру кілька заяв.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.