Питання Тимошенко. Опозиція запропонувала черговий законопроект

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 12.11.2013 14:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22180

Сьогодні під час засідання робочої групи з розробки закону про виїзд ув’язнених за кордон представники опозиції запропонували новий варіант законопроекту. У засіданні оголошено перерву.

Зокрема, народний депутат Андрій Кожем’якін (Батьківщина) зазначив, що даний законопроект базується на чотирьох законопроектах, зареєстрованих у Раді, і на п’ятому законопроекті, який раніше узгоджений з місією Кокса-Кваснєвського.

За його словами, представники опозиції "вночі працювали" над текстом законопроекту. Кожем’якін запитав у представників фракції Партії регіонів, чи підготували вони свій варіант законопроекту. У відповідь народний депутат Інна Богословська сказала, що вони запропонували принципи вирішення питання про лікування ув’язнених за кордоном.

Після того, як опозиціонери запропонували свій варіант законопроекту, народний депутат Віталій Журавський (ПР) запропонував оголосити перерву на півтори години, щоб вивчити текст законопроекту.

Потім в роботі групи було оголошено перерву до 14:00.

Богословська додала, що позитивним моментом є згода опозиціонерів на пропозицію Партії регіонів, і це сприяє досягненню компромісу щодо цього законопроекту в майбутньому.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.