Питання Тимошенко. Янукович заявив, що до засудженої екс-прем’єра не буде ексклюзивних підходів

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 14.11.2013 14:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22202

Президент України Віктор Янукович заявляє, що для екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко не буде ексклюзивних підходів.

Чергове безрезультатне засідання робочої групи

Про це він сказав журналістам у Запоріжжі.

"Моя позиція залишається незмінною - всі громадяни України перед законом рівні, верховенство закону і верховенство права насамперед, і це стосується всіх. Ніяких ексклюзивних підходів ніхто з громадян України не отримає”, - сказав Янукович.

Він нагадав, що зараз в парламенті зареєстровано 5 законопроектів, які дозволяють засудженим виїжджати за кордон на лікування.

Янукович пообіцяв, що підпише узгоджений закон, у разі його прийняття парламентом.

Між тим, засідання парламентської робочої групи з підготовки законопроекту про лікування ув’язнених за кордоном знову закінчилося нічим. Члени групи від опозиції та влади не змогли досягнути згоди щодо роботи над законопроектом.

У роботі групи з підготовки законопроекту щодо лікування засуджених за кордоном оголошено перерву до 16:00 18 листопада.

Відповідне рішення щойно було прийнято на засіданні робочої групи після того, як члени групи від опозиції та влади не змогли досягнути згоди щодо роботи над законопроектом.

Крім того, депутати від опозиції висловили обурення з приводу того, що їх заздалегідь не повідомили про сьогоднішнє засідання робочої групи.

Також перепалка між депутатами від влади й опозиції виникла через те, що на засіданні були відсутні четверо членів робочої групи: Андрій Міщенко (ВО “Свобода”), Дмитро Шпенов (Партія регіонів), Ігор Єремеєв (позафракційний) та Сергій Гордієнко (КПУ).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.