Питання Тимошенко. Регіоналів поки не задовольняє жоден законопроект

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 18.11.2013 15:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22233

У Партії регіонів заявляють, що на даний момент їх не влаштовує жоден з існуючих законопроектів щодо лікування засуджених.

Про це заявив на брифінгу лідер фракції ПР Олександра Єфремов, коментуючи позицію фракції щодо голосування по низці проектів.

"Якщо робоча група підготує законопроект, ми будемо його розглядати. Чи буде голосувати Партія регіонів, ми визначимося в процесі розгляду. Але на сьогодні немає жодного проекту, який з нашої точки зору був би прийнятний до розгляду", - сказав він.

У свою чергу спікер Володимир Рибак нагадав, що вніс до порядку денного чотири законопроекти щодо лікування засуджених, однак пізніше з’явився п’ятий (за авторством Геращенко, Луценко, Міщенка, Москаля і Кожемякіна опозиційний). Опозиція вимагає голосувати його разом з усіма іншими.

"Сьогодні збирається робоча група, а також профільний комітет. Я сподіваюся, що вони визначаться до вечора", - зазначив Рибак.

У свою чергу голова профільного комітету Андрій Кожем’якін підтвердив, що засідання його комітету збереться після робочої групи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.