Довибори у парламент. На п’яти округах зареєстровано рекордні 207 кандидатів у нардепи

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 18.11.2013 21:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22239

Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів у народні депутати на повторних виборах до парламенту в п’яти проблемних округах.

Під час засідання ЦВК у понеділок, 18 листопада, голова комісії Михайло Охендовський нагадав, що на розгляді в ЦВК залишалися 40 заяв про реєстрацію кандидатів у п’яти округах. Ці заяви розглянули, хоча термін для ухвалення рішення у ЦВК був до 19 листопада.

Зокрема, у понеділок ЦВК зареєструвала двох однофамільців єдиного кандидата від опозиції в окрузі № 223, свободівця Юрія Левченка: начальника відділу збуту ТОВ "Акорд", самовисуванця Андрія Левченка та підприємця Владислава Левченко, який також іде на вибори як самовисуванець.

Крім того, в цьому окрузі ЦВК зареєструвала кандидата Віктора Пилипишина, який балотувався тут і на парламентських виборах в 2012 році. Разом з тим, ЦВК зареєструвала кандидатом і Олександра Пилипишина.

Також у цьому окрузі зареєстрований кандидатом однофамілець колишнього опозиційного народного депутата Юрія Гримчака, який балотується в цьому окрузі. Тепер тут у виборах буде брати участь молодший інспектор- кінолог Могилів-Подільської виправної колонії № 114, житель Вінницької області Юрій Гримчак.

У той же час, ЦВК відмовила в реєстрації в окрузі № 194 однофамільцеві єдиного кандидата від опозиції Миколи Булатецького, який балотується у цьому окрузі, - Владиславу Булатецькому.

ЦВК також відмовила в реєстрації однофамільцеві голови Миколаївської облдержадміністрації Миколи Круглова, який балотується в цьому окрузі, безробітному Андрію Круглову.

Крім того, ЦВК зареєструвала кандидатом у народні депутати в окрузі № 197 голову Українського союзу ветеранів Афганістану Сергія Червонописького.

Загальна кількість кандидатів склала 207 осіб: у 94-му окрузі балотується 84 кандидата, в 132-му - 13, у 194-му - 17, в 197-му - 18, в 223-му - 75.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.