Єврокомісар Фюле завітав в український парламент

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 19.11.2013 12:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22243

Єврокомісар Штефан Фюле прибув до Верховної Ради. Він пройшов кулуарами до кабінетів керівництва парламенту.

Також сьогодні очікують чергового приїзду місії Пета Кокса та Олександра Кваснєвського.

Верховна Рада України на сьогоднішньому пленарному засіданні має розглянути чотири законопроекти, які стосуються питання Тимошенко. Про це йдеться в порядку денному засідання ВР.

Серед іншого, парламентарії розглянуть законопроект Анжеліки Лабунської щодо можливості лікування за кордоном засуджених осіб, а також законопроект позафракційного Сергія Міщенка з цього ж питання.

Крім того, депутати мають намір розглянути законопроект Арсенія Яценюка щодо заборони вибіркового правосуддя, а також законопроект нардепа Копчака щодо гуманізації норм щодо попереднього ув’язнення та забезпечення прав засуджених.

Нагадаємо,на позачерговому засіданні 13 листопада Рада не розглянула жодного євроінтеграційного законопроекту, в тому числі щодо вирішення питання Тимошенко.

Того ж дня Європарламент продовжив місію Кокса-Кваснєвського в Україні. Очікується, що 19 листопада український парламент ухвалить необхідні для підписання угоди про асоціацію з ЄС законопроекти.

Європейський парламент раніше звинуватив Росії у тиску на країни - учасниці програми "Східне партнерство", які прагнуть подальшої інтеграції з ЄС.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.