Перша кров. Корупція чиновників і рейдерство забудовників спричинили вбивство

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 20.11.2013 13:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22256

Сьогодні, о 5 ранку, через сутичку між місцевими жителями і забудовниками загинув 60-річний пенсіонер.

На вул.Булгакова, 9 місяць тому спалахнув будівельний скандал у зв’язку із захопленням зеленої зони.

Не так давно кияни зуміли вигнати рейдерів і «тітушок» зі своєї теритрії. Проте останні здаватись не збирались. Повернувшись сьогодні, озброєні арматурою і залізними ломами, близько двохсот молодиків спортивної статури намагались встановити паркан на зеленій зоні та «покарати» обурених активістів.

Як розповіла «Коментарям» місцева активістка Людмила, сьогодні посеред ночі, о 5 годині ранку забудовники приїхали зі своєю технікою та намагались встановини паркан.

«Близько двохсот так званих забудовників намаглись захопити зелену територію, за яку ми «воюємо» уже не вперше. Звісно, наші мешканці одразу ж вийшли посеред ночі на вулицю, аби протистояти захопленню території. Якщо раніше все обходилось словесними сутичками, то цього разу один з їхніх ватажків закликав «брати палку і всіх бити». Одному із мешканців розбили голову, завдали тяжкі тілесні травми. Його госпіталізували медики», - розповіла Людмила.

За словами жінки, під час чергової силової атаки на місцевих жителів загинув її сусід – 60-річний пенсіонер Павло. «Поки ми шукали документи, які хотіли показати міліції, Павло побіг до натовпу. Дехто з очевидців стверджує, що чоловіка серйозно побили «тітушки». Ми викликали медиків, проте було уже пізно – Павло помер», - розповідає жінка.

«Чоловік спостерігав за сутичкою, а дорогою до дому йому стало погано. Зовнішніх тілесних пошкоджень не виявлено. До того ж раніше, у нього були проблеми з серцем. Зараз триває досудове слідство. Остаточних висновків судмедекспертизи ще немає», - повідомила прес-офіцер.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.