Військову РЛС виведуть за межі міста. Коли будуть гроші. А поки відключать

Автор/джерело -  © ForUm



Дата публiкацiї - 22.02.2007 15:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2226

Радіотехнічний підрозділ Повітряних сил Збройних сил України в Чернігові відтепер утримуватимуть з відключеними засобами радіолокації, але в постійній готовності до бойового включення радіолокаційних станцій у разі виникнення особливих випадків бойового чергування.

ЗРК ППО С-400

Такої домовленості досягли під час робочої зустрічі Чернігівський міський голова Олександр Соколов і представники Генерального штабу Збройних сил України і командування Повітряними силами Збройних сил України.

Як повідомили у відділі з питань діяльності правоохоронних органів Чернігівської міськради, міський голова також звернувся до першого заступника начальника Генерального штабу Збройних сил України – генерал-лейтенанта Миколи Цицюрського і командира Повітряного командування «Центр» - заступника командуючого Повітряними силами Збройних сил України – генерал-лейтенанта Олександру Хруса з проханням забезпечити спокій жителів Чернігова, які до цих пір не вірять у нешкідливість РЛС, і розглянути можливість винесення цього об'єкту подалі за межі міста.

Як повідомили в Чернігівській міськраді, військові пообіцяли до 1 липня провести рекогносцировку технічної позиції бойового чергування для РЛС, відпрацювати фінансово-економічне обґрунтування.

Після надходження коштів і облаштування технічної позиції бойового чергування військові зобов'язали здійснити передислокацію радіолокаційних станцій.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.