Кияни, обурені урядовим рішенням про призупинення УА, вийшли на Майдан

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 21.11.2013 23:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22278

Обурені рішенням уряду України призупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом ввечері 21 листопада збираються на Майдані Незалежності в Києві.

За повідомленням кореспондента "Української правди", станом на 22.30 на центральній площі міста висловити невдоволення прийшло близько 300 людей, їх кількість постійно збільшується. В центрі також знаходяться кілька автобусів з силовиками.

Небайдужі почали самоорганізовуватися за допомогою соціальних мереж, тож інформація про час зустрічі на Майдані Незалежності коливається від 22.00 до 23.00 21 листопада.

Організатори акцій протесту закликають брати із собою теплий одяг, їжу та парасольки.

Кілька політиків від опозиції вже заявили, що без партійних прапорів прийдуть підтримати активістів на Майдан.

Раніше активіст ВК "НАСТУП" повідомляв, що веб-трансляцію камер з Майдану Незалежності о 18.00 вимкнули, однак на час написання повідомлення відео з тим, що відбувається на центральній площі транслюється в Інтернет.

Між тим підхід до Адміністрації президента, яка знаходиться на вулиці Банковій в Києві, перекритий автобусами з силовиками.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", зокрема три автобуси знаходяться на Банковій зі сторони вулиці Інституської.

Як відомо, в четвер уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.
Парламент у четвер відхилив всі 6 законопроектів щодо виїзд ув’язнених для лікування за кордон.

21 листопада ввечері місія Європарламенту у складі екс-президентів Пета Кокса та Олександра Квасьнєвського висловили глибоке розчарування рішенням уряду України відкласти підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом і закликали президента Януковича дотриматися своїх обіцянок щодо закону про лікування ув’язнених.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.