Суд заборонив акції протесту на Майдані

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 22.11.2013 09:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22279

Окружний адміністративний суд Києва 21 листопада ухвалив рішення про обмеження проведення акцій на майдані Незалежності в Києві 22 листопада.

Про це повідомив лідер громадської організації «Коаліція учасників помаранчевої революції» Сергій Мельниченко на своїй сторінці в Facebook.

«21.11.13 Київська міська державна адміністрація звернулася до Окружного адміністративного суду м. Києва з позовом про обмеження реалізації права «Коаліції учасників помаранчевої революції» та інших суб’єктів щодо проведення мирних зібрань», – написав він.

«Позов КМДА було задоволено повністю», – повідомив активіст і додав, що судове рішення стосується всіх можливих акцій на Майдані.

Люди, які першими прийшли на майдан Незалежності в Києві на знак протесту проти відмови уряду Януковича від євроінтеграції, закликають до масовішої акції в п’ятницю.

«Протягом дня там залишаться чергувати всі, хто зможе», – написав у Twitter журналіст Мустафа Найєм

«Ми повинні збиратися кожного дня і щоразу збільшувати кількість протестувальників», – пише в блозі на «Українській правді» колишній міністр внутрішніх справ України і колишній в’язень Юрій Луценко.

«Завтра нас має бути десять тисяч. Потім – тридцять. В неділю о 12:00 до пам’ятника Шевченку, а потім на Європейську площу має прийти сто тисяч громадян», – додає він.

Понад тисяча людей вийшли на майдан Незалежності в Києві в ніч на п’ятницю на знак протесту проти рішення уряду про перенесення підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.