Влада огороджує Євромайдан різним непотрібом - МАФами і «Беркутом»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.11.2013 16:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22285

На Майдані із «Беркута» і новорічних будиночків влаштували гетто для прихильників євроінтеграції.

Фото - Леоніда Ємця

Мітингувальників на Майдані Незалежності проти рішення уряду про припинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом обурили дії працівників управління з благоустрою Київської міської державної адміністрації, які готують площу до новорічних свят.

На Майдан Незалежності прийшли представники управління з благоустрою КМДА, щоб встановити будиночки біля новорічної ялинки, поруч з якою проходить "Євромайдан", повідомляє на прес-служба київської міліції.

"Мітингувальники були обурені діями співробітників управління з благоустрою, тому міліція відгородила кордоном місце проведення робіт по підготовці до новорічних свят", - сказали в главку. При цьому в київській міліції зазначили, що нікого з мітингувальників правоохоронці не затримували і знову закликали учасників акції до дотримання законодавства і попросили не заважати роботі комунальних служб, оскільки це також не заважає проведенню акції.

Про це також пише на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат-опозиціонер Леонід Ємець. "Майдан огородили стіною із дерев’яних будиночків і беркуту. Створили гето для Євроінтеграторів", - написав депутат і виклав фото.

Інший народний депутат - Андрій Парубій, щойно на своїй сторінці у Фейсбук повідомив про перші сутички з "Беркутом": "Перша штовханина з міліцією на Майдані.Змусили міліцію прибрати щити,якими вони хотіли обгородити Майдан."

Як ми повідомляли, увечері в четвер на Майдан Незалежності прийшли люди, обурені рішенням уряду України про припинення підготовки до підписання Угоди з ЄС. Акцію вже назвали Євромайданом. Хеш-тег #євромайдан став найбільш популярним в соціальних мережах.

Також 22 листопада активісти відзначають 9-ю річницю Помаранчевої революції. Незважаючи на дощову погоду, близько сотні учасників акції продовжують мітингувати на площі.

Фото - Олега Славінського



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.