Виставку, присвячену Голодомору в Українському домі, окупував «Беркут»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.11.2013 16:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22293

Кияни і гості столиці не можуть потрапити до Українського дому на виставку, присвячену 80-м роковинам Голодомору.

Про це заявила народний депутат Людмила Денісова, повідомляє прес-служба "Батьківщини" .

За її словами, о 10-й ранку вона разом з іншими депутатами від опозиції прийшли на Європейську площу, де відбувається встановлення сцени для мітингу, який відбудеться 24 листопада на підтримку євроінтеграції України.

Денісова зазначила, що у цей час мав відкритися Український дім, де проходить виставка, присвячена 80-м роковинам Голодомору.

Народний депутат розповіла, що на експозицію виставлено багато картин, які привіз президент американсько-української ділової ради, який, за словами Денісової, теж не може потрапити до Українського дому.

"Всі двері зачинені наглухо. Ми намагалися зв’язатися з керівництвом Українського дому, але всі спроби марні", - повідомила Денісова.

"Ми бачимо через скло, що в середині знаходиться велика кількість працівників "Беркуту", яким підносять їжу та напої", - додала вона.

При цьому Людмила Денісова зазначила, що охорона Українського дому розповіла, що отримала вказівку не відчиняти приміщення через начебто можливі провокації.

Народний депутат наголосила, що опозиція не має до цього жодного відношення і закликала владу не перешкоджати всім бажаючи відвідати виставку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.