Міліціонери оточили пікет перед Кабміном. Опозиція каже, що міністри кудись масово їдуть

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.11.2013 12:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22306

Під будівлею Кабінету міністрів триває безстрокова акція протесту з вимогою укласти угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Зараз демонстранти, яких перед будинком уряду кількасот, перебувають між двома кордонами міліції – більша частина працівників «Беркуту» охороняє центральний вхід, інші міліціонери вилаштувалися колоною на проїжджій частині вулиці Грушевського, повідомляє Українский тиждень.

У той же час, як повідомляє прес-служба «Батьківщини», до Кабміну прийшли лідери опозиції – Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок. Зокрема, Яценюк повідомив, що біля Кабміну залишається пікет і закликав усіх о 18.00 прийти на Євромайдан.

Тим часом Міністри почали залишати будівлю Кабінету міністрів через чорний хід, поки біля центрального входу тривають сутички між пікетниками і міліцією.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Володимир Ар’єв. За його словами, будівлю залишили вже кілька службових машин міністрів.

При цьому він додав, що основна акція на сьогодні, 25 листопада, запланована на 18:00 на Європейській площі. Поки ж пікетувння держустанов триває.

Раніше сьогодні стало відомо, що біля Кабміну почалися зіткнення учасників мітингу із правоохоронцями, застосовано сльозогінний газ.

Зокрема, до будівлі уряду вирушили люди, які вранці прийшли на Європейську площу. При цьому в міліції попередили, що на всі правопорушення будуть реагувати "належним чином", повідомляє Кореспондент.net.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.