“Більшовики” хотять зробити російську мову другою державною. Хто б мав сумніви

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 22.02.2007 23:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2232

Верховна Рада планує розглянути під час третьої сесії, яка продовжиться до липня, законопроект про надання російській мові статусу офіційної мови.

За рішення про включення до порядку денного законопроекту про надання російській мові офіційного статусу в Україні проголосував 231 народний депутат з тих 441, що зареєструвалися в сесійній залі.

Крім того, депутати підтримали рішення включити до порядку денного законопроект про мови в Україні.

Водночас, депутати відмовилися внести до порядку денного нинішньої сесії законопроект про затвердження регламенту Верховної Ради.

Депутати також відмовилися включити до порядку денного третьої сесії і розглянути законопроект про ліквідацію символів і назв колишнього Союзу Радянських Соціалістичних Республік, а також законопроект, що пропонує ввести кримінальну відповідальність за публічне заперечення факту голодомору в Україні.

Депутати також відмовилися розглядати на цій сесії низку законопроектів, що пропонують визнати воюючою стороною ветеранів Організації українських націоналістів (ОУН) і Української повстанської армії (УПА) і надати їм статус учасників бойових дій.

Третя сесія Верховної Ради почала свою роботу в лютому і продовжиться до липня 2007 року.

Від “Аратти”: Хто б мав сумніви, що “більшовики” витягнуть замусолену російськомовну карту. Так само, як й відмовляться доправляти на смітник символи неіснуючої держави.

Бо ж в економіці помітних проривів немає. І добробут громадян не тільки не зростає, а навпаки - всі швидко стають все ближче й ближче до жебраків.

Отож, щоб втішити люмпен, “більшовички” й врішили “кинути у маси” забаву: мовляв узаконюємо невігластво й войовничий совок. Тільки, навіть, якщо й буде ухвалено такий закон, то він не матиме ніякої законної сили, бо змінити Конституцію - пороху не стане.

Хоча, можливо, все так й залишиться на папері, бо раніше завирує Майдан-2, який “більшовики” так наполегливо створюють.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.