З віртуального світу. Азаров вирішив, що мітингувальники на Євромайданах підтримують владу

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 27.11.2013 13:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22331

Прем´єр-міністр Микола Азаров переконаний, що 90 % учасників масових акцій за євроінтеграцію підтримують нинішню політику Президента України та Кабінету Міністрів.

Про це Азаров заявив, відкриваючи сьогоднішнє засідання уряду.

«90 % тих, хто вийшов, - це ті громадяни, які підтримували політику Президента та уряду на євроінтеграцію. Ці громадяни зміцнюють нас в думці, що ми проводимо правильний курс. Це гарантія того, що ніякого розколу суспільства не буде, тому що не буде зміни курсу ( євроінтеграції, - . Ред )», - сказав прем´єр.

При цьому він підкреслив, що людей на вулиці вивели не політики, а «щиро розчаровані тим, що наші плани на цьому етапі не втілилися в життя». «Я добре розумію і поділяю це розчарування», - сказав Азаров.
Він також висловив жаль з приводу того, що деякі опозиційні політики намагаються перетворити мирне волевиявлення громадян у зіткнення «стінка на стінку».

«Взагалі наші громадяни повинні усвідомити: нагнітання ситуації працює проти України, послаблює наші позиції на переговорах. Той, хто хоче дестабілізувати ситуацію, працює проти європейського вибору», - резюмував прем´єр.

Як повідомлялося раніше, 21 листопада після провальної сесії Верховної Ради України та розпорядження Кабміну про призупинення процесу підготовки до укладення Угоди про асоціацію з ЄС кияни вийшли на Євромайдан ( Майдан Незалежності в Києві) підтримати євроінтеграцію України. Спочатку акція протесту проходила тільки під прапорами України та Євросоюзу, однак вже 22 листопада опозиція: ВО «Батьківщина», УДАР і ВО« Свобода» стала використовувати свою символіку під час акцій протесту.

Нагадаємо, Євромайдан розділився на дві частини. Перший табір стояв на Європейській площі. Він складається в основному з прихильників політичних партій, перед якими виступають лідери опозиції. Другий протестує на Майдані Незалежності, там знаходиться переважно молодь, над площею встановлені прапори України та Євросоюзу.

Вчора ввечері обидва майдани об’єдналися в один Євромайдан, який тепер на Майдані Незалежності.

Сьогодні громадяни - прихильники євроінтеграції України прийшли під Кабмін і побачили, що Азаров успадкував досвід простроченої Київради: всі входи були закриті і заблоковані міліцією.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.