Звернення до співробітників силових структур України

Автор/джерело -  © ВО «Тризуб» імені Степана Бандери



Дата публiкацiї - 30.11.2013 20:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22375

Нинішня суспільно-політична ситуація дарує українському суспільству чергову нагоду вийти на шлях народорятівної Національної революції. Антиукраїнський режим так надокучив суспільству, що величезна кількість людей готова вдатися до революційних методів боротьби.

За таких умов ви опиняєтеся поміж двох вогнів – сповненого праведного гніву населення та купки бандитів, котрі узурпували владу. Сьогоднішня антиукраїнська дійсність розтоптала ваші надії, змушуючи вас бути елементом злочинної, звихненої системи. Серед вас є чимало прагматичних людей. Усвідомте, що нинішній режим не є вічним і за злочинну співпрацю з ним рано чи пізно доведеться відповідати.

Сьогодні залишилося небагато наївних українців, схильних горлати «Міліція з народом!» Все більше пересічних українців бачить в силових органах уособлення режиму і бажає справедливої розплати.

Ставши сьогодні на боці українського народу, ви не лише стаєте на боці Добра, але й забезпечуєте власне майбутнє і майбутнє власних родин. У нинішній державі ви приречені бути шістками, найманцями злочинної влади, що обслуговує інтереси великого олігархічного капіталу. В майбутньому ви можете стати співгромадянами вільної національної держави, котра дбає про інтереси усього суспільства. Подбайте про майбутнє власних дітей!

Офіцери та рядові співробітники силових структур!

Відкрито переходьте на бік протестуючих! У жодному разі не вдавайтеся до силової протидії тим, хто веде боротьбу за краще Завтра! Будучи начальником того чи іншого підрозділу, сміливо беріть відповідальність і саботуйте злочинні накази! Якщо підлеглими нижчого рівня, пропагуйте серед своїх товаришів ідею Національної революції.

Наша перемога – у нашій єдності! Відчуйте себе частиною української нації – перестаньте бути гвинтиками антинародної системи, і вона завалиться!

Всеукраїнська Організація «Тризуб» імені Степана Бандери



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.