Урядові «ходоки» завтра вирушать у Кремль

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 3.12.2013 22:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22401

Українська делегація завтра, 4 грудня, має відбути до Москви для проведення переговорів з метою нормалізації торгівельно-економічних відносин з Російською Федерацією.

Про це йдеться у заяві прем’єр-міністра України Миколи Азарова, яку розміщено на сайті уряду.

“Завтра ж у Москву відправиться інша делегація, адже ми прагнемо укріпити наше стратегічне партнерство, хочемо відновити торгівельно-економічні зв’язки з Російською Федерацією”, - зазначив Азаров.

Як повідомлялося раніше, також 4 грудня ще одна українська делегація нібито відбуде до Брюсселя для проведення переговорів про підготовку до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Між тим, в ЄС заява українського прем’єра викликала здивування. Євросоюз не буде відкривати нові переговори щодо тексту раніше парафованої Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, а також щодо глибокої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі.

Про це заявила представник глави європейської дипломатії Кетрін Ештон Майя Косьянчич. Крім того, вона не підтвердила анонсований прем’єр-міністром Миколою Азаровим візит української делегації до Брюсселя.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.