Як запобігти реваншу Януковича та Азарова в Києві

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.12.2013 00:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22421

Для того, щоб зупинити реванш правлячого режиму Януковича-Азарова, потрібно протягом суботи і неділі взяти під контроль всі районні державні адміністрації та всі виконавчі органи Києва.

Кожну районну адміністрацію в Києві мають взяти під контроль щонайменше 300-500 людей, серед них мають бути апаратчики, працівники інформаційної сфери, ЗМІ, а також люди, які компетентні в комунальній, транспортній, фінансовій сферах. Вони повинні створити відповідні тимчасові районні виконавчі комітети, пише на своєму порталі Олег Соскін.

Після цього треба брати під контроль ЖЕКи. А навколо районних адміністрацій в Києві слід поставити загородження з автомобілів, металевих «їжаків», зварених зі шматків рельсів. В цю роботу має включитися бізнес кожного району. Він має запобігти захопленню райдержадміністрацій з боку силових структур.

Даний процес треба підготувати найближчої ночі, і в суботу-неділю взяти під контроль всі районні державні адміністрації. А також вступити в переговори з Ахметовим щодо того, щоб «Київводоканал» і «Київенерго» були перепідпорядковані тимчасовим народним органам Києва.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.