Військові звинувачують владу у ненависті до людей

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.12.2013 01:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22426

Звернення випускників Київського Вищого загальновійськового командного училища ім.М.В.Фрунзе до народу України.

УКРАЇНЦІ! СПІВВІТЧИЗНИКИ!

На тлі подій, які відбуваються сьогодні в країні, багато випускників і викладачів КВЗКУ ім. М.В.Фрунзе, що живуть в Україні і за її межами, не можуть залишатися байдужими. Немає секрету в тому, що наше військове училище спеціалізувалося на навчанні та підготовці офіцерів найвищої кваліфікації для загальновійськових і спеціальних підрозділів. Всі знають, що більшість підрозділів спецназу ГРУ ГШ, ВДВ, ВМФ, МВС СРСР були укомплектовані нашими випускниками. Наші товариші виконували бойові завдання у багатьох гарячих точках. Ми, як ні хто інший, знаємо внутрішню сторону будь-якого бойового підрозділу спеціального призначення та систему його управління. Висока дисципліна, бойове братерство і самовідданість властива таким формуванням. Ми не сумніваємося, що і українська міліція будувалася на таких принципах. Всі дії таких формувань засновані на чіткому плануванні та беззаперечному виконанні наказів командирів і начальників.

На підставі вищесказаного, нас глибоко обурює цинізм, з яким наша влада намагається відхреститися від того, що саме за її вказівками віддавалися злочинні накази для рядових бійців спецназу і співробітників МВС. Ми глибоко шкодуємо про те, що бойові підрозділи МВС використовують свою силу, навички та вміння для боротьби з простими громадянами власної країни, а не для боротьби з бандитами і вбивцями, - і кожен день наших мирних протестів це підтверджує. Народне терпіння не безмежне! Народний гнів страшний! Ми закликаємо всіх силовиків нашої країни - зупиніться! Подивіться навколо себе - поруч ваші брати і сестри, ваші матері і батьки. Не будьте бездумними маріонетками в руках ваших міністрів, яким абсолютно байдуже, що з вами буде потім.

Ми, колишні командири підрозділів, частин і з’єднань на собі відчули, що керівник завжди у відповіді за те, що відбувається в його колективі. Те, що відбувається в нашому суспільстві сьогодні, має спричинити відповідальність вищих керівників країни - Президента і Кабінету Міністрів.

Ми звертаємося до Президента - відправте уряд у відставку, зупиніть кровопролиття: це ви винні у тому, що відбувається в країні! Ваші людиноненависницькі накази і розпорядження занурюють країну у вир протистояння! Скільки можна обманювати власний народ і кидати його напризволяще? Будьте справжніми політиками європейського стилю, ви провалили свою каденцію, ВИ ОБДУРИЛИ НАС у нашому європейському виборі!

Підіть після цього у відставку! Вам не залякати наш народ! Ми хочемо жити в цивілізованій правовій державі і в змозі витримати всі труднощі перехідного періоду! Гнів народу ґрунтується не тільки на непідписанні асоціації з Євросоюзом. Це - біль народу, що викликана плачевним станом умов життя і зайнятості в країні, відсутністю видимих ​​перспектив, збагачення обраних і зубожіння більшості людей, несправедливість і безкарність, неможливість знайти правду і бути захищеним у суспільстві, глобальна корупція. Влада нездатна і не хоче змінювати країну на краще.

Ми підтримуємо тих, хто відстоює європейський вибір на «майданах» всієї нашої країни! Будьте впевнені, у тому, що випускники КВЗК, викладачі, ветерани спецназу, ВР СРСР і України, ветерани локальних конфліктів та бойових дій на території інших держав з вами в цей важкий час. З першого дня наші товариші в рядах мирних демонстрантів!

Ми віримо в європейське майбутнє нашої країни! Ми разом відстоїмо наш вибір!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.