Тимошенко дала чіткі настанови Євромайдану: «Не сідайте з Януковичем за стіл, женіть його геть! Схиляйте силовиків на бік народу! »

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.12.2013 15:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22428

Юлія Тимошенко закликає опозицію не сідати за стіл переговорів із бандою.

Такий заклик зачитала донька екс-прем’єра Євгенія Тимошенко зі сцени на Майдані незалежності, повідомляє «Українська правда».

"Янукович, як президент, втратив свою легітимність", - уточнила вона.

"Не здавайтеся! Не робіть ні кроку назад! Не сідайте за стіл переговорів з бандою, в якої руки по лікті у крові наших дітей, а офшорні рахунки ломляться від ваших коштів. У країни майже не залишається шансів скинути цю орду, бо надії на чесні вибори в 2015 році практично не існує", - зазначає Тимошенко.

"Янукович ніколи вже не підпише угоду про асоціацію з Європейським Союзом, бо він вважає, що вступ до європейської демократичної спільноти несумісний з його пожиттєвою владою, і тут ні до чого економічні проблеми, на які він посилається. Він просто прийняв рішення вступити в клуб диктаторів…", - уточнила ув’язнена екс-прем’єр.

"Януковича можна зупинити тільки непоборна сила українського народу. Він розуміє тільки одну мову – мову мирної та впевненої сили, і тільки так з ним треба розмовляти! Його треба саме зараз мирно та законно усувати від влади", - заявила вона.

"Для збереження своєї влади та корумповано нажитих статків Янукович не зупиниться не перед яким насиллям. Він не збирається віддавати владу, навіть якщо в Україні не залишиться жодної людини, яка буде його підтримувати. Він буде її утримувати кров’ю, репресіями, фальшивими виборами, підкупом всім, що знаходиться в його аморальному арсеналі", - додає політик.

Тимошенко уточнила, що метою має бути "дострокове усунення від влади авторитарного режиму, який встановлений у країні, волею та силою народу в єдності з опозицією".

"Негайне усунення режиму – це означає дострокове негайне усунення Януковича з посади президента", - пояснила вона.

Такий заклик люди на Майдані схвалили, проскандувавши "Відставка!".

"Він є суттю, душею, рушійною силою авторитаризму. Всі інші представники як центральної, так і місцевої влади - уряди, беркути, захарченки, пшонки, клюєви та все, все інше – це його метастази, які сконають одразу, як зникне з політичної карти їх натхненник", - зазначила екс-прем’єр.

Вона також закликала Євромайдан сформувати групу перемовників із правоохоронцями і армією, щоб "вони стали на бік народу".

"Ми мусимо унеможливити будь-який варіант силового розгону", - зазначила Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.