Регіонал Олійник не виключає силового захоплення Київради

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 9.12.2013 13:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22435

Депутат від Партії регіонів Володимир Олійник зазначає, що правоохоронці можуть застосувати адекватні силові методи при розблокуванні будівлі київської мерії в разі опору.

Про це він сказав на прес-конференції в понеділок у Києві.

"Наприклад, зараз заблоковано приміщення Київської міської ради. Є рішення суду - розблокувати. Можуть бути застосовані силові методи? Якщо люди просто блокують (так це робиться в Європі) беруть за руки за ноги, виносять, складають протоколи і притягують до відповідальності. Не можна бити, не можна сльозогінний газ застосовувати", - сказав він.

У той же час він підкреслив: "Якщо йде зворотній опір, має бути адекватна реакція".

На думку Олійника, не можна застосовувати незаконну силу до громадян, але "є поняття адекватної сили".

Від "Аратти": що таке "адекватна сила" у розумінні керівництва МВС і Партії регіонів увесь світ побачив під час зачистки Євромайдану "для встановлення йолкі" та на наступний день на Банковій.

Цікаво, чи усвідомлює пан Олійник, що народ, який йому делегував мандат, це не та проплачена масовка під стінами парламенту, а саме ті мільйони, які виходять на Майдани по всій країні? І відповідати йому доведеться саме перед тими, на кого агонізуюча влада проФФесіоналів зараз спрямовує спецназ?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.