Партія регіонів хоче провести закрите антикризове засідання парламенту

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 12.12.2013 13:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22461

Народний депутат від Партії регіонів, голова регламентного комітету ВР Володимир Макеєнко виступив за проведення закритого засідання Верховної Ради для врегулювання ситуації в Україні.

Про це він сказав в інтерв’ю виданню "День".

"Я намагаюся пояснити своїм колегам - давайте зберемо позачергову сесію Верховної Ради. Нехай вона проходить у закритому режимі: без ЗМІ, без помічників, запрошених", - зазначив він.

На думку голови регламентного комітету Ради, вирішення питання в парламенті логічне, оскільки там представлено всі політичні сили. "І будемо сидіти стільки, скільки знадобиться, щоб знайти вихід із ситуації", - підкреслив депутат.

Також Макеєнко засудив вимогу опозиції провести дострокові вибори президента і Ради. "Одна зі сторін хоче прискорити 2015 рік. А ми говоримо, що календар є календар. З порядку денного також потрібно зняти перевибори Верховної Ради... Коли ці вибори повинні відбутися, за якою системою? А що потім?", - обурений голова регламентного комітету.

На питання про те, звідки походить джерело ескалації конфлікту, Макеєнко відповів, що як тільки у країні починає стабілізуватися ситуація, відразу ж активізуються зовнішні сили.

Як відомо, опозиція відмовляється від участі в переговорах з Президентом Віктором Януковичем до виконання ним вимог мітингувальників на Майдані.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.