Диво від поффесіоналів: економіка зростає, зарплатня знижується

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 27.02.2007 13:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2247

У січні середня заробітна плата зменшилася на 12,9% порівняно з груднем 2006 року до 1 112 гривень на місяць.

Про це повідомив Державний комітет статистики.

Найвищий рівень зарплат зареєстрований в Києві, де середня зарплатня становила 1 865 гривень, знизившись на 17,4% порівняно з груднем.

Найнижчий рівень зафіксовано в Тернопільській області, де середня зарплата становила 760 гривень на місяць, знизившись на 16,3% порівняно з груднем.

Порівняно з січнем 2006 року середня зарплата в січні 2007 року зросла на 28,6%, або на 247,09 гривень з 864,91 гривни.

Як повідомлялося, в грудні середня заробітна плата збільшилася на 15,7% порівняно з листопадом до 1 277,06 гривень в місяць.

Від “Аратти”: вже навіть Держкомстат “помітив”, що із добробутом громадян коїться щось не те. А точніше - факт тотального зубожіння бюджету пересічного українця став настільки очевидним, що навіть урядова установа наважилася його офіційно підтвердити.

При тому, зауважимо, що насправді на реальне зменшення виплат винагороджень за працю(а насправді, ніхто менше працювати не став) накладається тотальне зростання споживчих цін на усі види товарів й постуг. До цього ще додається тарифна війна проти народу фактичного монополіста - комунгоспу у особах ЖКГ.

І все це супроводжується піарівським самовихвалянням червоно-голубих урядовців про, нібито, епохальні їхні досягнення. Ми не беремо на себе сміливість сперечатися із ними з приводу їхнього особистого добробуту. Тому, що чомусь, не маємо жодних сумнівів - він невпинно зростає.

Проте, виникають питання: за рахунок кого? Бо ж як виявилося, насправді ті, хто гучно назвали себе “антикризовиками” впевнено ведуть країну до кризи, а нас, громадян, до зубожіння. І є підозра, що більшовики, якщо достатньо протримаються у владних кріслах, можуть перетворити українців на класичних пролетарів. Яким, щоб хоч трошки прожити, доведеться здати червоно-голубим олігархам на металобрухт останнє - класичні, марксистські кайдани.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.