В Івано-Франківську подружжя пенсіонерів пожертвувало 10 000 гривень на Євромайдан

Автор/джерело -  © “ВІКНА”



Дата публiкацiї - 14.12.2013 00:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22482

В Івано-Франківську подружжя літніх пенсіонерів пожертвувало 10 000 гривень, які старенькі відкладали на “чорний день”, на Євромайдан.

Михайло Кравчук разом із дружиною вірять у перемогу Євромайдану. Фото Жені Безусова

89-річний Михайло Дмитрович Кравчук у минулому працював спочатку станочником після технікуму, а пізніше годинникарем та ювеліром. 25 лютого дідусь святкуватиме чергову поважну дату.

Його дружина — Калина Мирослава Михайлівна, хоча на сім років молодша, але нині, на жаль, прикута до ліжка. За фахом вона — швея. Люди в місяць витрачають на ліки від вісімсот до тисячі гривень, проте не пожалкували тих коштів, які роками відкладали, на підтримку позитивних змін у країні.

“На перемогу!”, — говорить дідусь і вкидає стопки купюр.

Таким вчинком літнє франківське подружжя вирішило заохотити інших людей не шкодувати грошей чи іншої допомоги на Євромайдан. Дідусь зізнається, що дуже хоче з дружиною дожити до того моменту, коли Україна нарешті стане “щасливою країною щасливих людей”.

“Ми так з дружиною радимося, аби Бог дав дожити до нової України”, — говорить Михайло Дмитрович.

За словами члена штабу національного спротиву Дмитра Чуйка, цих коштів вистачить аби відправити до Києва двоповерховий автобус, а це понад 70 чоловік.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.