В ЄС нарешті помітили, що увесь час вели перемовини з шахраями

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.12.2013 14:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22487

Аргументи чинної української влади щодо непідписання угоди з ЄС не мають жодного зв’язку з реальністю.

Про це заявив єврокомісар з питань розширення Штефан Фюле, повідомляє “Українська правда”.

"Слова та дії президента і уряду щодо угоди про асоціацію розходяться дедалі глибше. Їхні аргументи не мають жодного зв’язку з реальністю", - заявив Фюле на своїй сторінці у Twitter.

Також він зазначив, що розмовляв із першим віце-прем’єром України Сергієм Арбузовим у Брюсселі.

"Після цієї дискусії подальше обговорення стає у пряму залежність від чіткого наміру підписати (угоду). Роботу відкладено, відповідей немає", - додав Фюле.

Азаров лякав страшилками про одностатеві шлюби

Вчора, виступаючи на провладному Антимайдані, головний "євроінтегратор" від влади - прем’єр-міністр України Микола Азаров лякав з трибуни, що від людей "приховують" правду про угоду з Євросоюзом

"Лідери Майдану розповідають казки про те, що підписали угоду – і завтра можна буде без віз їздити до Європи. Нічого подібного! Для цього ми повинні виконати умови ЄС. А які це умови? Ми повинні узаконити одностатеві шлюби, ми повинні прийняти закон про рівність сексуальних меншин. Готове наше суспільство? Наші церкви виступають проти. Друга умова – ми повинні ввести біометричні паспорти. Готові ми на це піти?" – запитав Азаров.

Також прем’єр-міністр поскаржився, що преса не говорить правду про те, що відбувається в Україні і про умови угоди з ЄС.

Реакція Євросоюзу була миттєвою

Заява прем’єр-міністра Миколи Азарова про те, що Україні для отримання безвізового режиму з ЄС необхідно узаконити одностатеві шлюби, не має нічого спільного з реальністю. Про це заявив голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінський.

За його словами, угода про асоціацію з ЄС тут ні до чого.

Коментуючи причини проголошення такої заяви Азарова, Томбінський заявив: "Можливо, (владі) треба знайти додаткові доводи і докази для людей у тому, що ЄС – це не шлях для України. Та це не відповідає дійсності. Це неправда".

Говорячи про те, що євроінтеграційне законодавство загалом передбачає більш демократичне ставлення до сексуальних меншин, представник ЄС зазначив: "Так, і таких вимог (про які згадував Азаров - ред) немає".

"Не йдеться про те, щоб ставитись більш толерантно, насамперед, до сексуальних меншин. Йдеться про те, аби вирішити проблему дискримінації загалом. Дискримінація може бути різною: вікова, за станом здоров’я, дискримінація щодо релігійних поглядів. Але також і сексуальна. І взагалі не йдеться про те, аби було вироблено принципи, що це все стосується тільки сексуальних меншин", - підкреслив Томбінський.

"В Євросоюзу немає жодних загальних засад щодо того, як підходити до питання одностатевих шлюбів. Адже це та сфера, у якій кожна окрема країна сама вибирає свій шлях та приймає свої окремі закони з цього питання", - зауважив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.