Кримські маргінали розпочали антиукраїнську акцію. Чи то до приїзду Путіна, чи то за візитом Лужкова

Автор/джерело -  © Лєнта.ru



Дата публiкацiї - 28.02.2007 00:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2251

Народний фронт “Севастополь-Крим-Росія” оголосив про початок акції "Україна без Криму", мета якої — домогтися виключення з української конституції розділу "Автономна Республіка Крим", а також всіх згадок про Кримську автономію і Севастополь.

Про це, як говориться в повідомленні, поширеному фронтом "Севастополь-Крим-Росія".

На думку цієї організації, на територію автономії і Севастополя "не розповсюджується суверенітет України". "Сенс акції полягає в масовому поданні жителями півострова адміністративних позовів до судів з вимогою зобов'язати Верховну Раду України змінити Конституцію", — заявили в Народному фронті.

Активісти організації розповсюдили зразок адміністративного позову до українського парламенту, в якому міститься відповідна вимога.

Член ради Севастополь-Крим-Росія" Олександр Ткаченко повідомив, що свої вимоги Народний фронт аргументує посиланнями на Кючук-Кайнарджійський договір 1774 року, Акт про приєднання Криму і Кубані до Росії 1783 року і Ясський мирний договір між Росією і Туреччиною 1791 року. Організація також вимагає визнати недійсним Постанову Президії Верховної ради РРФСР від 05.02.1954 і Указ президії Верховної ради СРСР від 19.02.1954 "Про передачу Кримській області з складу РРФСР до складу УРСР".

Що ж стосується Севастополя, то, як заявляють в "Народному фронті", "передача Криму" в 1954 році цього міста ніяк не стосувалася, тому що в 1948 році Указом Президії Верховної ради РРФСР Севастополь був виділений в самостійний адміністративно-господарський центр з своїм бюджетом і віднесений до категорії міст республіканського підпорядкування РРФСР.

Народний фронт "Севастополь-Крим-Росія" створений в серпні 2005 року і включає 12 суспільних об'єднань півострова, зокрема севастопольське "Російське народне віче", Клуб виборців Ялти, Російську общину Феодосії, Російську общину Євпаторії, організацію Російську общину Керчі "Вітчизна" та інші.

Від “Аратти”: дивні співпадіння трапляються у номенклатурно-кримінальній автономії, - тільки до Києва зазбираються перші особи із Кремля, миттєво туди, у Крим, як мухи на...(самі знаєте на що) злітаються різноманітні іноземні провокатори. У наглий спосіб порушучи українське законодавство, вони напряму закликають місцевий плебс та офіцерів діючого резерву ГРУ і ФСБ до активних дій, спрямованих на порушення територіальної цілісності України.

При цьому, абсолютно не зрозуміла позиція СБУ та ГПУ щодо захисту української держави. Тільки за останні роки ці правоохоронні органи розпочали якісь мляві рухи. Втім, враховучи “більшовицько-кремлівську” сутність правлячої коаліції, розраховувати, що провокаторам буде дана гідна відсіч може хіба що наївний.

Проте, громадянам, які мають намір приєднатися до провокаторів, ми б радили, перед тим, як це зробити, дати самому собі правдиву відповідь на питання: чи потрібен Крим (із його соціальними проблемами, розкраденими чи знищеними промисловими підприємствами, брудним, від фекалій, морем), Росії насправді? Адже в Кремлівських керівників і власних проблем вистачає аж занадто. А головне - чи покращає життя протестувальників-сепаратистів від їхніх акцій?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.