Рибак підтвердив, що влада проФФесіоналів довела країну до глибокої кризи

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 23.12.2013 14:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22518

Україна поступово почала виходити з політичної кризи.

Про це заявив спікер Верховної Ради Володимир Рибак в статті для газети "Голос України", повідомляє офіційний сайт Партії регіонів.

"З наближенням Нового року намітилися перші ознаки поступового виходу України з грудневої політичної кризи", - зауважив спікер.

"У своєму інтерв’ю українським телеканалам Президент Віктор Янукович оцінив відновлення роботи Верховної Ради як перше свідчення початку виходу з кризи", - зокрема, зазначив він.

Рибак переконаний, що на загальнонаціональному "круглому столі" за участю глави держави природа і причини евромайдана вже були детально і глибоко проаналізовані.

Він зазначив, що бурхливі події грудня наочно показали країні і всьому світу, що приводом для потрясінь такого масштабу в Україні була обрана "далека від щоденних, насущних потреб населення віддалена геополітична стратегія держави, яка, до речі, не змінилася".

"Тільки політична воля і зрілий реалізм, продемонстровані Президентом України Віктором Януковичем у Вільнюсі та Москві, врятували країну від неминучого економічного колапсу і подальших політичних землетрусів", - зазначив Рибак.

Від "Аратти": ак би не старалися спічрайтери, але навіть Рибак не заперечує очевидного: влада проФФесіоналів хутко, менш, ніж за одну каденцію довела країну до глибокої політичної і економічної кризи.

Більш того, Рибак, як типовий представник владної верхівки, показав своє нерозуміння того, що наразі відбувається у реальному житті. Тобто, він абсолютно не допускає думки, що це не політичні опоненти борються за його владну "поляну", а народ виборює свої законні права.

Очевидно, що спікер парламенту також не усвідомлює, що ніякий кредит: ні кремлівський, ні від ЄС, ні від МВФ - не врятує систему фінансової піраміди від краху, а лише на короткий час продовжить її агонію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.