У столичній мерії запідозрили активістів Євромайдану у крадіжці ялинкових іграшок

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 26.12.2013 13:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22544

Працівник мерії поскаржився до міліції, що іграшки, якими протестувальники прикрашають ялинку перед КМДА, схожі на новорічні прикраси зі складу. Міліціонери проводять перевірку інциденту.

Шевченківське райуправління міліції Києва проводить перевірку у зв’язку з заявою майстра служби з експлуатації Київської міськдержадміністрації (КМДА) про нібито розкрадання активістами Євромайдану новорічних іграшок зі складу столичної мерії.

Як повідомили у прес-службі київської міліції у четвер, за номером "102" зателефонував майстер служби експлуатації КМДА і розповів, що ті іграшки, якими протестувальники прикрашають ялинку перед мерією, схожі на новорічні прикраси, що зберігалися на складі у будівлі КМДА.

Він також поінформував міліцію, що перевірив склад і переконався, що частина іграшок там відсутня.

В даний час Шевченківське райуправління міліції проводить перевірку за цією заявою, інформацію внесено до Єдиного обліку районного управління.

Нагадаємо, раніше у Київській міськдержадміністрації заявили про пограбування складу їдальні. Представниця КМДА, відповідальна за послуги громадського харчування, поскаржилася до міліції, що пікетники зірвали двері складу та винесли звідти столові прилади (тарілки, чашки, келихи, тарілки, виделки, ложки тощо) і кухонну техніку (мікрохвильові печі, фритюрниці, електрочайники тощо).

У міліції попередили, що причетним може загрожувати покарання за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомлялося раніше, міліція відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення документів з приміщень Київської міської держадміністрації.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.