Міліція рапортує: у справі Чорновол опитано 50 свідків

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 30.12.2013 01:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22567

Міністерство внутрішніх справ призначило близько двох десятків експертиз в рамках розслідування кримінального провадження за фактом нападу на Тетяну Чорновол, під час якого було опитано більше 50 свідків.

Про це повідомила рес-служба МВС.

Раніше повідомлялося, що в рамках розслідування кримінального провадження правоохоронці встановили особи причетних до нападу на журналістку Тетяну Чорновол. Останній п’ятий фігурант справи був затриманий у цю п’ятницю, 27 грудня.

"Зараз оброблені результати хімічної експертизи, згідно з якою фрагменти фарб, що були знайдені на автомобілях, повністю збігаються. Це дозволяє зробити висновки про те, що слідством вилучені саме ті автомобілі, на яких рухалася потерпіла і підозрювані у кримінальному провадженні під час інциденту", - зазначив заступник начальника ГСУ МВС України Олександр Гнатів.

У повідомленні прес-служби зазначили, що розслідування триває згідно з планом слідчих дій для того, щоб встановити роль кожного фігуранта цієї справи.

У ніч на середу, 25 грудня, працівники міліції знайшли побиту журналістку Тетяну Чорновол в кюветі за кілька неподалік від Києва на бориспільській трасі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.