Автомайдан пікетував дачу Медведчука у Закарпатті

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 5.01.2014 01:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22593

Також учасники закарпатського Автомайдану пікетували будинку губернатора Закарпатської області Олександра Ледиди та народного депутата від Партії регіонів Василя Ковача

Більше п’яти десятків учасників автопробігу під гаслом "Медвед, чеши із Закарпаття" попрямували в село Жданієво Воловецького району, де пікетували дачу керівника Українського вибору Віктора Медведчука, повідомляє прес-служба партії УДАР.

Оголосивши Медведчука персоною нон грата в Закарпатті, активісти залишили біля дачі керівника Українського вибору іграшкового ведмедика і звернення "Чеши із Закарпаття".

Крім того, учасники закарпатського Автомайдану пікетували будинку губернатора Закарпатської області Олександра Ледиди та народного депутата від Партії регіонів Василя Ковача.

"Ми хочемо, щоб прихильники цього режиму також відчували дискомфорт, поки їх колеги по партії віддають злочинні накази. Це і є основною метою сьогоднішньої акції", - заявив голова партії УДАР в Ужгороді Ростислав Буланов.

Також він додав, що в п’ятницю через провладні ЗМІ учасників акції намагалися залякати повідомленнями, ніби місцеві мешканці стануть на захист Медведчука і будуть перешкоджати мирному проведенню акції.

"Були погрози від окремих його прихильників, що автомобілі з активістами будуть спускати вниз по річці Латориця. Але цього не сталося. Навпаки, багато місцевих мешканців приєдналися до нашої акції і прийшли до дачі Медведчука з проєвропейськими плакатами. Його тут називають зрадником українського народу", - повідомив Буланов.

Раніше декілька сотень учасників Автомайдану пікетували будинок прем’єр-міністра Миколи Азарова в Конча-Заспі.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.