Мінздоров знову злегка прибрехнув: тепер про Чорновол

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 7.01.2014 19:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22602

Журналістка Тетяна Чорновол, побита в ніч на 25 грудня, заявляє, що їй не пропонували виписку з лікарні, де вона проходить курс лікування після нападу.

"Ніхто не запитав мене, чи згодна я на виписку. Інформація про те, що я відмовилася, це відверта брехня... У мене серйозні ушкодження голови, важкі наслідки ударів. Мені зараз складно працювати за комп’ютером. Щодо виписки - я хочу запитати міністра Богатирьову, а чи є у мене будинок, у якому я можу перебувати і водночас гарантувати безпеку своїх дітей", - сказала Чорновол у телефонній розмові кореспонденту 5 каналу у вівторок.

Нагадаємо, раніше прес-служба МОЗ повідомила, що Чорновол готова до виписки і амбулаторного спостереження, проте журналістка категорично відмовляється виписуватися з клініки Борис.

Тетяна Чорновол була побита в ніч на 25 грудня. За даними міліції, журналістка їхала у власному автомобілі, коли її "підрізав" невідомий автомобіль темного кольору. Зловмисники витягли журналістку з автомобіля і побили, залишивши лежати в кюветі.

Міліція почала кримінальне провадження за ч.2 ст.296 КК України (хуліганство), після допиту Чорновол 26 грудня провадження було додатково кваліфіковане за ч.2 ст.121 КК України (завдання тяжких тілесних ушкоджень).

Усього заарештовано 5 підозрюваних.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.