Під будівлею Кабміну концентруються внутрішні війська та міліцейський спецназ

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 15.01.2014 22:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22663

Працівники міліції та бійців внутрішніх військ стягуються до Будинку уряду, розташованого на вулиці Грушевського.

Зокрема, з 18.30 до 19.00 12 автобусів з силовиками проїхали з Поштової площі через Європейську площу і піднялися до будівлі Кабінету міністрів.

Колону автобусів супроводжували машини ДАІ, що не схоже на звичайну ротацію силовиків в урядовому кварталі.

Як повідомлялось, комендант Майдану, опозиційний депутат Андрій Парубій заявив, що влада розглядає два сценарії для силового розгону Майдану найближчими днями.

Раніше опозиційний народний депутат Анатолій Гриценко повідомив, що з власних джерел отримав інформацію про план розгону Майдану сьогодні вночі.

«Штурм планується сьогодні вночі. Будуть задіяні спецпідрозділи "Альфа" (працює зсередини Майдану); "Беркут" і Внутрішні війська - ззовні Майдану. Спецпідрозділи в першу чергу працюватимуть зсередини будівлі КМДА (щоб нейтралізовувати лідерів самооборони); Зникнуть зв’язок і світло в будівлях. Малими групами бійці прориватимуться із виходів метро. Під виглядом комунальних КАМАЗів та інших машин із піском блокуватимуть вулиці від киян, які йтимуть на допомогу. Особливу увагу приділено станції метро "Театральна"», - розповів Гриценко.

Крім того, Штаб національного спротиву із власних джерел отримав підтвердження про план влади сьогодні вночі влаштувати провокацію для подальшого розгону Майдану.

Нагадаємо, раніше Майдан оголосив загальну мобілізацію через загрозу силового розгону.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.