В урядовий квартал стягують “Беркут”, а на Майдан прийшло дві сотні тітушок

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 16.01.2014 11:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22666

В урядовий квартал стягуються силовики. За останні години, за даними Автомайдану, там сконцентровані близько двох тисяч бійців “Беркута” і внутрішніх військ.

Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, в Київ до ранку заїхали більше 70 автобусів з учасниками Антимайдана з південно-східних регіонів країни. Крім того, вчора ввечері спеціальними потягами з Донецька виїхали три тисячі осіб на підтримку провладного мітингу.

Імовірно силовики стягуються для підтримки засідання провладної більшості у Верховній Раді, яка сьогодні збирається проголосувати за державний бюджет на 2014 рік. Не виключено, що у разі блокування сесійної зали, регіонали можуть провести виїзне засідання.

Разом з тим, депутат від фракції «Батьківщина» Андрій Парубій повідомляє, що на Майдан зайшло понад 200 тітушок.

«За останні дві години на Майдан зайшло більше 200 тітушок. Усі у спотивному одязі, кросовках. Говорять, що з Донецька, Маріуполя, Луганська. Кажуть, що прийшли просто подивитись на Майдан. Дехто зізнається, що з Маріїнського, платять по 300 гривень за день», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомлялося раніше, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що регіонали мобілізують фракцію на четвер, 16 січня, для прийняття бюджету. "Ми вважаємо, що бюджет підготовлений для того, щоб його прийняти в цілому, і будемо робити все можливе для того, щоб він був прийнятий. Більше того, я можу сказати, що з 205 членів фракції Партії регіонів завтра на прийнятті бюджету в залі будуть присутні 203 людини", - сказав він.

Опозиція вже заявила, що не голосуватиме за закон про державний бюджет України на 2014 рік.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.