Кримський спікер хоче заборонити жителям Західної України в’їзд у Крим

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.01.2014 05:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22687

Голова кримської Верховної Ради придумав, як помститись за те, що кримчан начебто не пускають до центру Києва.

Голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов вчора на засіданні поскаржився, що кримчан не пускають на територію Євромайдану в Києві, повідомляє ТСН.

"У місті-герої Києві з’явилася територія, яка вже практично не контролюється центральною владою. Вчора у мене були люди на прийомі, наші кримчани, вони вже туди потрапити не можуть. У них запитують прізвище, звідки виїхали і коли говорять, що кримчани, їх туди не пускають, за їхню безпеку ніхто не відповідає", – зазначив Константинов. Враховуючи, що на Майдані багато жителів Західної України, спікер вирішив обмежити і їм в’їзд на півострів.

"Якщо кримчанин не може потрапити на якусь територію в місті Києві, тому що він – кримчанин, може нам тоді тут в автономії вводити такі території, і не пускати ряд жителів із західних областей туди? Ми що в ХХІ столітті цим повинні почати займатися?", – нарікає він.

Нагадаємо, парламент Криму звернувся до Мін’юсту та МВС із вимогою заборонити діяльність ВО "Свобода" по всій Україні.

Від “Аратти”. Хочемо нагадати Володимиру Константинову, у якого, напевно існують прогалини у географічних знаннях, що Київ знаходиться не в Західній Україні. Де саме - нехай він сам спробує відшукати на мапі. А якщо він думає, що центр Києва захоплений винятково галичанами, то він глибоко помиляється. Менше потрібно слухати російські новини у викладі Дмітрія Кісєльова. І, до речі, конституційне право на свободу пересування ще поки ніхто не скасовував.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.