Після зіткнень на Грушевського чотирьом постраждалим видалили очі, ще одному - вибухом відірвало руку

Автор/джерело -  © ТСН.ua



Дата публiкацiї - 20.01.2014 16:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22696

Під час заворушень на Грушевського людям стріляли в обличчя Депутат від фракції “УДАР” Олексій Давиденко заявив, що після заворушень протестувальників та силовиків на Грушевського чотирьом постраждалим видалили око або очі.

На думку Давиденка, працівники міліції навмисне стріляли людям в обличчя та голови, про що може свідчити характер травм, отриманих мітингувальниками.

Він також повідомив, що 17 людей отримали серйозні травми очей, чотирьом з постраждалих довелося видалити одне або обидва ока.

"Станом на сьогоднішній ранок в Олександрівську лікарню Києва у відділення ЛОР і офтальмологічне поступило більше 20 постраждалих, з яких 17 - з травмами ока. Чотирьом людям видалили око або навіть очі. Це свідчить про те, що міліція не тільки порушила закон, а навмисно стріляла в голови і в обличчя", - цитує слова Давиденка прес-служба "УДАРу".

Депутат також заявив, що його політсила вимагає від представників Комітету з охорони здоров’я Верховної Ради разом з журналістами і міжнародним організаціями публічно відвідати офтальмологічне відділення Олександрівської лікарні і зафіксувати, що міліція не просто незаконно застосувала силу, а ставила за мету покалічити людей.

Раніше повідомлялося, що під час сутичок на Грушевського одному з протестувальників гранатою відірвало руку.

Як стало відомо, хлопець, побачивши гранату, яка впала в натовп людей, спробував викинути її. Але, після того, як він підняв її, вона вибухнула у нього в руках. Повідомляється, що йому відірвало частину лівої руки по лікоть.

Попереджаємо - на відео містяться шокуючі кадри. Людям з неміцною психікою краще утриматися від перегляду.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.