«Правий сектор» дав Януковичу 24 години на евакуацію: «Єдина мова, яку розуміє нинішній кримінальний режим, — це мова сили»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.01.2014 18:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22698

«Янукович повинен негайно піти. У такому разі, якщо він найближчим часом подасть у відставку, ми можемо гарантувати йому та його родині 24 години для евакуації з країни» - йде мова у заяві.

Про це йдеться в заяві "Правого сектору", розміщеній на сайті "Бандерівець", повідомляє Еспресо.TV.

"Лише такий вияв протесту, котрий українці продемонстрували 19 січня, змусив бандитський режим Януковича почати говорити про необхідність переговорів. Однак, щоб вірити у перспективи таких переговорів, потрібно бути цілковитим дурнем. Єдина мова, яку розуміє нинішній кримінальний режим, — це мова сили. Тому ми засуджуємо і цілковито відкидаємо ідею переговорів з Януковичем з метою досягнення якихось половинчастих вимог", - йдеться в заяві.

"Правий сектор" також нагадав опозиційним політикам, що вони й так викликали величезне розчарування серед широких мас українського населення. І закликав їх не йти на зрадницькі, сепаративні переговори з узурпатором.

"Ми вважаємо, що тимчасовий уряд має формуватися на основі тих, хто реально продемонстрував власну схильність до провідництва у революційній боротьбі. Та при цьому допускаємо присутність у цьому уряді представників нинішніх опозиційних партій як таких, що продовжують користуватися певною підтримкою у громадян. Відтак, закликаємо лідерів опозиційних партій перейти на бік народу і підтримати наші революційні вимоги. Народ зможе перемогти і без них, але вони без народу стануть політичними трупами", - вважають автори заяви.

Звертаючись до силовиків, члени "Правого сектору" підкреслили, що винні у злочинних антинародних діях співробітники МВС (зокрема бійці “Беркуту”) у будь-якому випадку будуть покараними. "Перед ними стоїть альтернатива: бути покараними у судовому порядку чи стати жертвою стихійної народної відплати. Щоб обрати перший варіант, вони мають негайно припинити спротив повстанцям, арештувати власних командирів і передати їх повсталому народу. У такому випадку вони збільшать власні шанси на амністію", - пропонують націоналісти.

"Солдати внутрішніх військ також можуть арештовувати своїх командирів у передавати їх повстанцям. У крайньому разі, вони можуть симулювати виконання наказів і при перших же сутичках із народом піддаватися, уберігаючи тим самим власне здоров’я та життя.

Офіцери СБУ та ЗСУ, котрі мають патріотичний стержень, повинні відкрито перейти на бік повстанців. Зараз вони можуть стати співтворцями нової держави і відкрити собі шлях до політичного лідерства.

Найперша заповідь українських націоналістів — “Здобудеш Українську Державу або згинеш у боротьбі за Неї!” Націоналісти не відмовляться від цієї заповіді і будуть іти до кінця. Разом з нами будуть іти тисячі. Це вселяє в наші серця віру у перемогу, і таку перемогу ми здобудемо!" - такими словами закінчується заява.

Довідка Вікіпедії.

«Правий сектор» — загони українських націоналістів, що беруть активну участь в Євромайдані. Вони є радикальним крилом Майдану. Зокрема, їх представники були помічені за 30 хвилин до розгону Євромайдану 30 листопада 2013 року, вони також брали безпосередню участь у штурмі держустанов у Києві 1 грудня. В організації немає лідера й вона являє собою конфедерацію, до якої входять окремі угрупування: «Патріот України», Соціал-Національна Асамблея, ВО «Тризуб» ім. С.Бандери, Київська організація «Білий молот», УНА-УНСО, «Воля».

Саме учасники "Правого сектору" беруть учать в сутичці з силовиками 19-20 січня 2014 року на вулиці Грушевського.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.