Юлія Тимошенко: «Мафія при владі, довела людей до крайньої межі, вирвала з їх рук рятівний квиток до Європи»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.01.2014 19:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22699

«Якби я була на волі, то зараз була б з вами на вулиці Грушевського", - написала у своєму зверненні до народу Юлія Тимошенко.

фото: Reuters

Її звернення було зачитано в прес-центрі Штабу національного спротиву і оприлюднено на сайті «Батьківщини» та на YouyTube.

Звернення лідера опозиції Юлії Тимошенко щодо подій на вул. Грушевського 19 січня

Я звертаюся до владної мафії, яка силою захопила Україну та занурила її в свою темну кримінальну дійсність! Чуєте, ви? Не смійте називати людей, які вийшли 19 січня на вул. Грушевського, злочинцями!

Ви, мафія при владі, довели людей до крайньої межі, ви вирвали з їх рук рятівний квиток до Європи, а тепер ви їм вішаєте ярлик провокаторів!?

Ви, ганебна владна сволота, вбивали їх дітей кийками на Майданах, ви трощили їх мізерний бізнес, тягнули останні копійки з бюджету на Кіпр, ви шістдесят днів не звертали уваги на мільйони людей, які вийшли на площі по всій країні, по всьому світові.

Коли вони мирно йшли до вас та очікували від вас справедливих рішень, ви кидали кращих з них у в‘язниці та давали їм драконівські тюремні строки. За що? За прагнення до свободи?!

Ви, мафія при владі, загнали мирних та оптимістичних українців у глухий кут. А тепер, коли вони не витримали цієї відвертої наруги і прийшли до вас, поки що на вулицю Грушевського, ви маєте нахабство цих людей, які у відчаї, називати злочинцями, погрожували їм арештами та травити на них ваших тренованих убивць в формі «Беркуту»? Ви - мафія при владі. Ви це давно заслужили і тепер, щоб зупинити народ, ви мусите негайно та добровільно піти в небуття. Народ вимагає від вас зникнути з його життя і я їх в цьому цілком підтримую.

А до вас, мужні сини та доньки України, я звертаюся зі словами підтримки та віри в вас! Бороніть Україну та нічого не бійтеся! У України, окрім вас, немає ніякого захисту. Інакше народу з мафією не впоратися. Боріться! Ви – герої, хто стоїть в проломі за Україну.

Якщо б я була на волі, то була б з вами на вулиці Грушевського. Свобода варта такої боротьби.

Ваша Юлія Тимошенко,
Качанівська колонія,
м. Харків
19.01.2014 р.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.