Про історико-археологічний музей “Аратта” від Української служби Бі-Бі-Сі

Автор/джерело -  © "Аратта-Україна"



Дата публiкацiї - 19.05.2006 15:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=227

Сьогодні, в п’ятницю, 19 травня, у вечірній інтерактивній програмі радіо Бі-Бі-Сі “Добрий вечір з Лондона і Києва”, яка триватиме з 22 до 23 години по Київському часу, братиме участь Олександр Поліщук - відомий колекціонер старовини та дослідник трипільської культури.

Олександр Поліщук - сьогоднішній гість Української служби Бі-Бі-Сі

Пан Поліщук створив приватний історико-археологічний музей “Прадавня Аратта – Україна” у Трипіллі. Він знайомий із середовищем приватних колекціонерів в Україні, серед яких мільярдер Сергій Тарута, бізнесмен Платонов і президент Ющенко, а також добре обізнаний з реальною ситуацією в українській археології і знає, чому деякі поважні посадовці від археології, які стали політиками, кричать: “Тримайте злодія!”

Ви можете ставити свої питання оператору Бі-Бі-Сі за безкоштовним з України телефоном 8-800-301-50-50, або писати SMS на номер 10-4200 (вартість залежить від вашого оператора). Це також можна зробити на сайті Бі-Бі-Сі.

Програму о 22 год. можна слухати на радіомережі радіо Ера-FM, радіоcтанціях-партнерах Бі-Бі-Сі, середніх та коротких хвилях - докладніше про діапазони, на яких можна послухати передачу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.