У КМДА заперечують смерть протестувальника від падіння з колонади стадіону

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 22.01.2014 14:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22720

Директор департаменту охорони здоров’я КМДА Віталій Мохорєв спростував інформацію про те, що в одній з лікарень помер один з учасників подій на вул. Грушевського, який раніше впав з колонади стадіону імені Лобановського.

За словами Мохорєва, цей потерпілий госпіталізований в лікарню №17, у нього забиття, однак переломів немає. На сьогоднішній день він знаходиться в середньому стані тяжкості, хоча відкидає, що постраждав на вул. Грушевського, і заявляє, що впав з даху під час спроби полагодити антену.

У той же час медики підтвердили два смертельних випадки від "травматичних поранень" на вул. Грушевського.

Мохорєв повідомив, що о 6:00 в середу до бригади швидкої допомоги звернувся волонтер, який попросив надати допомогу потерпілому на вул. Грушевського, який перебував у волонтерському медпункті. За його словами, медики були на місці через дві хвилини, однак змушені були констатувати біологічну смерть.

Крім того, в 8:33 було ще одне звернення волонтерів з приводу ще одного потерпілого. В 9:11 медики констатували смерть.

На неодноразові уточнюючі питання журналістів про те, чи були люди поранені вогнепальною зброєю, Мохорєв підкреслив: "Це були травматичні поранення". Обставини і характер ушкоджень, за його словами, повинні встановлюватися судмедекспертизою та правоохоронними органами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.