Нардепи вирішили працювати до прийняття закону про амністію

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 29.01.2014 19:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22781

Народні депутати України продовжили сьогоднішнє засідання позачергової сесії Верховної Ради України до прийняття закону про амністію.

За відповідне рішення проголосували 357 народних депутатів.

Як повідомив спікер Верховної Ради України Володимир Рибак, узгоджувальна рада відпрацювала чотири закони, які стосуються амністії.

Рибак покликав глав фракцій до себе в кабінет на перемовини для вирішення питання голосування за законопроекти по амністії.

Зазначимо, сьогодні народні депутати від фракції "Батьківщина" покинули сесійну залу Ради. Через годину вони повернулися, але закон про амністію узгоджений не був.

Між тим, екс-спікер Верховної Ради України (ВР) Володимир Литвин прогнозує, що сьогодні Рада не прийме закон про амністію.

Про це він заявив в інтерв’ю журналістам в кулуарах ВР.

"На даний момент узгодженого тексту проекту закону про амністію немає. На переговорах начебто зійшлися всі чотири фракції на те, що можна прийняти закон про амністію, який передбачає звільнення вул. Грушевського та адміністративних установ, крім Будинку профспілок і Жовтневого палацу, але фракція "Удар" виступила проти. Тому, переговори тривають", - заявив Литвин

При цьому, в кулуарах ВР говорять про те, що у самій опозиції немає голосів. Не всі депутати від "Удару" та "Батьківщини" знаходяться в Раді.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.