Командувач ВВ закликає солдат не вірити сльозам матерів і бути вірними Януковичу [доповнено]

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.02.2014 15:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22804

Командувач Внутрішніх військ МВС генерал-лейтенант Станіслав Шуляк вважає виступи солдатських матерів спецоперацією екстремістів і закликає солдат залишатися вірними присязі

Командувач Внутрішніх військ МВС генерал-лейтенант Станіслав Шуляк

Про це йдеться в заяві генерала, оприлюдненій прес-службою Внутрішніх військ.

«Невдачею закінчуються спроби екстремістів впливати на військовослужбовців через так званих «Солдатських матерів», які на камери ллють гіркі сльози, водночас благословляючи підлітків, що жбурляють в вас бруківкою та запалювальними сумішами», - звернувся Шуляк до своїх «бойових друзів».

При цьому він звинуватив опозицію у спробі підкупу військовослужбовців. «За наявними даними, готуються провокаційні пропозиції щодо казкових благ кожному, «хто перейде на сторону так званих революціонерів» і вступить до незаконних збройних формувань. Агітатори отримують завдання обіцяти премії в розмірі 10-20 річних окладів за зраду присязі», - заявив генерал, закликати не вірити опозиції.

«Вірю, що ваша відданість Військовій присязі знайде свою оцінку. Чи варто розмінювати довіру і шану українського народу на міфічні тридцять срібників?» - закликав Шуляк.

Ольга Патлатенко

Бійця Внутрішніх військ Патлатенка жорстоко покарали після заяви матері

Солдата Внутрішніх військ, який стоїть на вул. Грушевського у Києві, Олександра Патлатенка покарали після заяви матері про умови служби. Про це 31 січня повідомив Мустафа Найєм в ефірі Громадського ТВ.

"Якщо з Олександром Патлатенком щось трапиться, ми це розцінюватимемо як помсту за те, що його матір Ольга розповіла правду про умови служби", - написала на своїй сторінці у Facebook журналіст Настя Станко.

"В. о. міністра Віталіє Захарченку, досить того, що ви калічите своїх підлеглих морозом та умовами, в яких вони сплять і як харчуються, ви ще й хочете їх катувати за правду?", - додала вона.

Зазначимо, мати солдата внутрішніх військ Ольга Патлатенко розповіла про умови, в яких тримають солдатів ВВ.

Жінка висловила своє обурення тим, як "Беркут" підставляє під удар хлопців строковиків з ВВ.

"Якщо дадуть зброю, я стрілятиму в "Беркут", за свою дитину", - сказала вона.

Крім того вона заявила, що виконувача обов’язків міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка чекає війна матерів.

"Нехай остерігається материнського покарання, навіть своєї власної матері - вона йому не пробачить ці злочини. Я б сказала йому в очі, це моя особиста думка, бачачи муки дітей з одного боку барикад, і бачачи як помирають діти з іншого боку барикад, я йому скажу, що я йому не пробачу, і всі інші матері не пробачать. Його очікує війна матерів", - сказала вона.



Пізніше Ольга Патлатенко відмовила в інтерв’ю ТСН, бо боїться за життя сина. За її словами, Олександр подзвонив і сказав їй: "Мамо, ти навіть не уявляєш, що зі мною буде".

Рядовий внутрішніх військ Олександр Патлатенко дав інтерв’ю прес-службі(!) МВС в якому розповів, що його мати помилялася. Служба на Грушевського – це просто рай земний

В МВС вирішили, що потрібно ситуацію розрулити. Для цього Олександр Патлатенко – чисто вимитий (явно не в туалеті Кабміна, де приймали всі гігієнічні процедури вевешники) на фоні вулиці Грушевського розповів як йому здорово служиться. Перш за все він сказав, що солдати не мерзнуть. В прес-службі явно забули страшні розповіді міністра Захарченка про те, що майже тисяча солдат і офіцерів хворіють від переохолодження. Потім він розповів, що їх прекрасно годують. Прекрасна їжа – це «згущенка, печиво і шоколад». Про гарячу їжу він не сказав нічого, мабуть, тому що не любить супів. А далі сказав, що заспокоїв матір і взагалі, тепер все здорово.



Олександр Патлатенко – дитина, яка немає ні досвіду, ні житейських знань, зазначає Еспресо.TV. Навряд чи він справді розумів, що в своєму інтерв’ю він по суті говорить, що його мати істеричка і брехуха. Але хіба це найбільший гріх, тих хто придумує такі сюжети для телебачення?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.