Насправді нардепи бояться виборів. Хто б мав сумніви

Автор/джерело -  © DW



Дата публiкацiї - 2.03.2007 02:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2281

Опозиція та президентська сторона критично поставилися до ідеї Партії регіонів провести дострокові вибори.

Про намір вже восени нинішнього року одночасно обрати нових президента і парламент завив напередодні заступник голови фракції Партії регіонів Василь Кисельов.

Для призначення позачергових парламентських і президентських виборів немає жодних підстав, заявив заступник глави Секретаріату президента Ігор Пукшин.

Спробою шантажу та блефу з метою розколоти опозицію назвав заяву представника Партії регіонів, депутат від блоку Юлії Тимошенко Володимир Полохало.

Він відкинув можливість підтримки його фракцією подібних ініціатив правлячої коаліції: «Сьогодні немає жодних підстав навіть для ситуативного голосування з антикризовою коаліцією. Тут не може бути спільної домінанти, коли йдеться про національні інтереси, коли йдеться про альтернативи політичного розвитку України», - сказав Полохало.

Сам Кисельов пояснив розробку законопроекту про одночасне проведення дострокових парламентських і президентських виборів, як він сказав, спробами помаранчевої опозиції „змінити конституційний лад насильницьким шляхом”, домагаючись дострокових виборів тільки до Верховної Ради.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.