Парламентський Комітет пропонує створити уряд народної довіри

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 7.02.2014 15:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22819

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони закликає невідкладно приступити до формування уряду України, склад якого отримав би суспільну підтримку.

Про це йдеться в заяві комітету, яким мають.

«Комітет закликає до невідкладних консультацій з питання формування уряду України, склад якого отримав би суспільну підтримку і був здатний до рішучих дій для виправлення економічної ситуації та реалізації комплексу заходів щодо захисту найбільш вразливих категорій українських громадян», - йдеться в заяві.

Також парламентський комітет засуджує заяви та заклики сепаратистського характеру і вимагає від місцевої влади негайно привести свої рішення у відповідність із Конституцією та законами України , а також не допускати подальшого розколу країни.

Крім того , автори заяви пропонують всім сторонам утримуватися від закликів щодо введення режиму надзвичайного стану, «оскільки це каталізує поглиблення протистояння з можливими трагічними наслідками для України».

При цьому комітет просить всіх громадян України, і насамперед військовослужбовців, представників органів безпеки і оборони, діяти виключно в рамках закону.

Народний депутатів, незалежно від партійної чи фракційної приналежності, комітет закликає «діяти відповідально, в тому числі і для того, щоб не допустити втручання будь-яких зовнішніх сторін для вирішення цієї гострої політичної кризи в Україні».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.