У ПР планують позачергове пленарне засідання парламенту на 13-14 лютого

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 10.02.2014 12:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22821

Партія регіонів скликає своїх нардепів до Києва на 13-14 лютого.

"Позачергове засідання парламенту може відбутися в четвер або п’ятницю. Швидше за все, нас збирають для голосування за прем’єра. Депутати Партії регіонів отримали SMS-повідомлення з інформацією про те, що ми маємо бути присутніми в Києві в ці дні для взяття участі в засіданні Верховної Ради", - повідомило джерело в ПР.

Нагадаємо, раніше спікер Володимир Рибак не виключив проведення позачергового засідання парламенту цього тижня, якщо будуть підготовлені зміни до Конституції.

На даний момент єдиного проекту змін до Конституції немає. Опозиція представила свій документ. Однак у Партії регіонів наполягають на створенні спеціальної комісії представників усіх фракцій для підготовки спільного проекту.

Заступник фракції Партії регіонів Володимир Олійник повідомив, що засідання можливо тільки, якщо на четвер-п’ятницю лідери фракцій підготують остаточний проект.

"Проведення такої зустрічі лідерів фракцій сьогодні я не можу підтвердити. Сторонам буде дуже складно домовитися про підготовку такого документа", - зазначив він.

У прес-службі фракції "Удар" інформацію про можливу зустріч лідерів фракцій сьогодні також не підтвердили.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.